MAGISK MIRAKELMEDISIN

DSCN0148

DEN ER HELT GRATIS

Den er tilgjengelig døgnet rundt, uansett hvor du er. Det er en helhetsmedisin som virker effektivt mot de fleste fysiske og psykiske problemer.

Den virker slankende, oppstrammende, foryngende og livsforlengende.

Den gjør deg garantert mer fornøyd med deg selv og livet ditt.

BIVIRKNING ER ENERGI

en har bare en bivirkning: Du får overskudd uten like! Men mirakelmedisinen må brukes jevnlig, hver dag – hele livet – for å gi alle disse gode virkningene. Vær bare klar over at når du først har vendt deg til den så kan du bli vanebruker. Men det vil du bare bli glad for!

DU HAR ELLEREDE VIDUNDERMEDISINEN

Hva er denne mirakelmedisinen? Hvor finnes den? Den finnes ikke på flasker eller glass, den er lagret i din egen kropp. Den heter noe så enkelt som bevegelse!

Medisinen bobler for å brukes. For å sette i gang kroppen din til å gå, løpe, løfte, strekke, bøye, tøye. Du er skapt til å bevege deg, ikke til å sitte stille og bare bruke hodet, øynene og armene.

STILLESITTING GIR FARLIG INDRE STRESS

Sitter du deg til jobben for å sitte på baken hele dagen – for å sitte deg hjem – for å sitte i sofaen til du legger deg i sengen? Da vil all den ubrukte bevegelsesenergien lagres og øke som en gjærdeig. Den vil gi et innvendig trykk som gradvis gjør deg mer og mer urolig og utilfreds.

Du blir stresset uten egentlig å vite hvorfor. Du blir irritabel og kjeftede – og du føler at livet ikke er som det skulle være. Den vage mistrivselen er et symptom på at du overhører kroppens signaler og unnlater å slippe ut damp.

FÅ FARTA PÅ DEG – OPP AV SOFAEN

Få opp farten, løft på baken, kom i gang – hvisker den innstendig. Vender du det døve øret til så må du betale prisen. Og den blir høyere og høyere år for år. Den kan koste deg det viktigste du har: Din gode helse!

Har du først mistet den så er det vanskelig å få kjøpt ny – uansett hvor rik og ressurssterk du er.

God helse er ikke til salgs verken på supermarkeder, helsekost, apotek eller sykehus. Skader kan riktignok flikkes på, ubrukelige deler kan fjernes, reservedeler kan settes inn og overflaten kan poleres, men – det blir aldri helt det samme som den komplette, originale versjonen. Det er den lille dosen av vedlikehold og skikkelig drift hver dag som holder maskineriet ditt ved like og hindrer rust og skader.

HOPP & DANS

Prøv da vel – akkurat i dette øyeblikk. Opp med deg! Hopp – sving med armene – akkurat som da du hoppet tau som liten. Kjenn hvordan du livner til. Kjenn hvordan drivstoffet suser rundt i kroppen. Hopp litt til, få opp tempoet, ta noen dobbelthopp – bli varm – bli svett.

Kjenn at du funker.

Pust ut, og ta en titt i speilet. Den fine fargen og gløden er ikke fra rougekosten, den kommer innenifra. Glansen i blikket og latteren som ligger på lur fordi du lot kroppen din være fri og lekende et øyeblikk, er rene skjønnhetsbehandlingen.

Har du råd til å stå over større doser av denne medisinen? Neppe!

GÅ FOR LIVET – GÅ FOR GLEDE

Bestem deg her og nå for at kvelden i dag blir den første av mange hvor du slenger på deg yttertøyet og godskoene og går en lang tur. Bare går. Går så du kjenner det. Går som du føler for.

Du behøver verken jogge eller løpe hvis du ikke har lyst. Den samarbeidsvillige kroppen din krever ikke annet enn at du kommer deg opp på to og setter det ene benet foran det andre. At du retter deg opp og puster skikkelige magadrag. Renser systemet for død og statisk inneluft, og fyller den opp med livgivende oksygen.

30 MINUTTER ER DAGLIG MINIMUMSDOSE

En halvtimes behandling med medisinen bevegelse er begynnerdosen som gir deg fart på livet. Øk dosen etter behov. Før du vet ordet av det, blir du en av de misunnelsesverdige spreke som bobler av overskudd og har tid til det meste.

For det merkelige er at den tiden du spanderer på kroppen din gir døgnet flere timer. Du får ting raskere unna, alt blir morsommere – og du bremses ikke lenger av den tregheten og trøttheten som gjør det så vanskelig å ta det første skritt.

EKSTRABONUS: FRED I SJELA

Når du kommer inn av døren etter kveldsturen, så kjenn etter den indre uroen. Hvor ble den av? Den gikk du bokstavelig talt av deg! Kropp og sjel har blitt samstemte – og du er i harmoni.

TENK HVOR UTROLIG HELDIG DU ER SOM KAN BEVEGE DEG?

GOD TUR FRA EVA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s